Yeşilçam şarkıları Gebze'de seslendirildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz hafta yine muhteşem bir konsere evsahipliği yaptı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ocak 2013 16:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yeşilçam şarkıları Gebze'de seslendirildi

Konservatuvar Türk Sanat Müziği Bölümü eğitmenlerinden Tuğçe Ocaktar ve Neşe Sarısözen Adalı'nın birlikte verdiği "Yeşilçam" konseri soğuk kış günlerinde nostalji rüzgarları estirdi.

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Yeşilçam konserine Gebzeliler adeta akın etti. Eski Türk filmlerinden oluşan sinevizyon gösterisi eşliğinde gerçekleşen konserde adeta nostalji rüzgarları esti.

Konservatuvar eğitmenleri Tuğçe Ocaktar ve Neşe Sarısözen Adalı konserde, Türk filmlerini unutulmaz kılan, birbirinden güzel 20 eser seslendirdi. "Arım Balım Peteğim, Mavi Boncuk, Ben seni unutmak için sevmedim, Buruk Acı, Senede Birgün" ve "Bak Yeşil Yeşil" gibi eserleri seslendiren Ocaktar ve Sarısözen Adalı performanslarıyla Gebzelilere unutulmaz bir Yeşilçam akşamı yaşattı.

Solistlere konserde klavyede Harun Uygur, udda Mehmet Gürel ve Mesut Cengiz, neyde Barış Görgin, tanburda Burak Eyisoy, ritimde Melek İnan ve Şükrü Çelikten, kemanda ise Fatih Adalı ve Mustafa Kınay eşlik etti.

Gebzeliler konser sonunda sanatçıları dakikalarca alkışladı. Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı İsmail Civelek de Konservatuar Türk Sanat Müziği Bölümü eğitmenleri Tuğçe Ocaktar ve Neşe Sarısözen Adalı'ya çiçek vererek teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber